Що таке - гранола?

  • 100% натуральний продукт, що містить тільки горіхи, сухофрукти та насіння. Зручний та поживний снек, що прийде тобі на підмогу протягом дня

Гранола - це відмінний сніданок або перекус протягом дня! Це - ідеально збалансований продукт харчування, що містить в основі вівсянку, яка запікається до хрусткого стану з медом та додаванням горіхів, сухофруктів, насіння, інколи олії.

Гранола подібна до мюслів, але це зовсім різні продукти. Основна відмінність полягає в тому, що гранола запечена в духовці до хрусткого стану, після чого стає повністю готовою до вживання.

Основна різниця - смакова, також різним є спосіб приготування та спосіб вживання. Мюслі потребують запарювання, адже в основі вони містять вівсяні пластівці, які потрібно запарити гарячою водою або молоком перед вживанням. Гранола в свою чергу вже повністю готова до споживання, і саме тому її часто полюбляють їсти просто сухою, з холодним молоком чи йогуртом. Не дивлячись на те, що в основі і граноли, і мюслів вівсяні пластівці, гранола є кориснішою. Це тому, що в основі мюслів використовуються вівсяні пластівці швидкого приготування, які малокорисні. Для виробництва нашої граноли ми використовуємо класичні вівсяні пластівці.

Гранола в більшості використовується як оптимальний сніданок, перекус або додатковий снек. Гранолу дуже часто беруть в дорогу, похід бо вона досить легка, поживна, а головне смачна.

Такий сніданок містить значну кількість вуглеводів, але не варто лякатися, адже це складні вуглеводи, які є необхідними нашому організму для повноцінного функціонування. Якщо вживати гранолу в рекомендованій кількості, то гранола є дієтичним та корисним продуктом. Вона живить організм вітамінами, макро та мікроелементами, додасть вам сил та енергії.

Поживність граноли - основна причина споживати цей продукт власне як сніданок або перекус, тобто в той період, коли вам потрібно зарядити ваш організм для продуктивного функціонування протягом дня.