UKR
0
  • Пусто

  • 100 г
80грн

Фундук вдалий варіант перекусу при безсонні, хронічній втомі та підвищенній дратівливості. Фундук містить близько 20 видів амінокислот, 9 вітамінів і до тогож значну кількість мікроелементів. За своїм складом має ідеальне співвідношення білків, жирів та вуглеводів. В древні часи фундук заборонялося їсти простолюдинам!

Термін придатності 1 рік. Дата виготовлення знаходиться на упаковці.

Зберігати в темному місці при температурі від 0 до +21С та відносній вологості не більше 65%.


Склад: фундук.

Харчова цінність на 100 г продукту - 704 ккал. Білки - 16,1 г. Жири - 66,9 г. Вуглеводи - 9,9 г.

Загальна вага:  110 +/- 5г

Маса нетто: 100 +/- 5г

Вважалось, що фундук магічний горіх, який рятує життя. Пов’язано це з тим, що в місцевості свого росту у період неврожаю, він допомагав людям пережити зиму.

Дієтологи вважають, що фундук в незначних кількостях корисний при ожирінні.

Фундук дуже багатий на кальцій, калій та натрій, тому горіх позитивно впливає на нервову систему. Для людей з хронічною втомою рекомендується вживати щодня незначну кількість ядер фундука!