UKR
0
  • Пусто

Чому варто їсти кеш'ю?

Чому варто їсти кеш'ю?

Кеш'ю має дуже ніжний та дещо солодкуватий смак. Його можна охоче ласувати самим, а ще краще урізноманітнити його смаком салати та гарячі страви з м'яса чи риби. Відомо, що кеш'ю є дуже популярним горіхом в кулінарії саме завдяки своєму виточненому смаку, який вразить найвибагливіших гурманів.


Чим же корисний кеш'ю для організму? Все просто, кеш'ю...

- є джерелом білка та амінокислот (ізолейцин), сприяє відновленню організму при фізичних навантаженнях;

- містить велику кількість триптофану - амінокислота, яку наш організм перетворює у гормон щастя серотонін;

- забезпечує доступ кисню до всіх тканин і клітин організму;

- стабілізує артеріальний тиск;

- сприяє формуванню міцних кісток;

- стабілізує роботу нервової системи;

- має антибактеріальні властивості та тонізує;

- високий вміст заліза допомагає при анемії;

- позитивно впливає на стан шкіри, волосся, зубів та ясен покращує зір;

- допомагає при гіпертонії.


Достатньо додати до вашого щоденного раціону всього навсього декілька горішків кеш'ю!

Замовити горішки кеш'ю можна ось тут: http://gavra.com.ua/orehi/keshyu

 08.11.2018
 (25 просмотров)