UKR
0
  • Пусто

Що таке гранола?

Що таке гранола?

Гранола - це відмінний сніданок або перекус протягом дня! Це - ідеально збалансований продукт харчування, що містить в основі вівсянку, яка запікається до хрусткого стану з медом та додаванням горіхів, сухофруктів, насіння, інколи олії.

Гранола подібна до мюслів, але це зовсім різні продукти. Основна відмінність полягає в тому, що гранола запечена в духовці до хрусткого стану, після чого стає повністю готовою до вживання.

Основна різниця - смакова, також різним є спосіб приготування та у спосіб вживання. Мюслі потребують запарювання, адже в основі вони містять вівсяні пластівці, які потрібно запарити гарячою водою або молоком перед вживанням. Гранола в свою чергу вже повністю готова до споживання, і саме тому її часто полюбляють їсти просто сухою, с холодним молоком чи йогуртом. Не дивлячись на те, що в основі і граноли, і мюслів вівсяні пластівці, гранола є кориснішою. Це тому, що в основі мюслів використовуються вівсяні пластівці швидкого приготування, які малокорисні. Для виробництва ж граноли тм Гавра ми використовуємо класичні вівсяні пластівці, які готуються в процесі запікання граноли.

Гранола в більшості використовується як оптимальний сніданок, перекус або додатковий снек. Гранолу дуже часто беруть в дорогу, похід бо вона досить легка, поживна, а головне смачна.
Такий сніданок містить значну кількість вуглеводів, але не варто лякатися, адже це складні вуглеводи, які є необхідними нашому організму для повноцінного функціонування. Якщо вживати гранолу в рекомендованій кількості, то гранола є дієтичним та корисним продуктом. Вона живить організм вітамінами, макро та мікроелементами, додасть вам сил та енергії. 

Поживність граноли - основна причина споживати цей продукт власне як сніданок або перекус, тобто в той період, коли вам потрібно зарядити ваш організм для продуктивного функціонування протягом дня.

 04.09.2018
 (109 просмотров)