UKR
0
  • Пусто

Фундук

Термін придатності 1 рік. Дата виготовлення знаходиться на упаковці.

Зберігати в темному місці при температурі від 0 до +21С та відносній вологості не більше 65%.


Фундук

Фундук

Термін придатності 1 рік. Дата виготовлення знаходиться на упаковці.

Зберігати в темному місці при температурі від 0 до +21С та відносній вологості не більше 65%.


Склад: фундук.

Харчова цінність на 100 г продукту - 704 ккал. Білки - 16,1 г. Жири - 66,9 г. Вуглеводи - 9,9 г.

Загальна вага:  110 +/- 5г

Маса нетто: 100 +/- 5г

  • 100 г
80 грн

Доставка Новою Поштою здійснюєтсья за наш рахунок при сумі замовлення від 600 грн.

Фундук вдалий варіант перекусу при безсонні, хронічній втомі та підвищенній дратівливості. Фундук містить близько 20 видів амінокислот, 9 вітамінів і до тогож значну кількість мікроелементів. За своїм складом має ідеальне співвідношення білків, жирів та вуглеводів. В древні часи фундук заборонялося їсти простолюдинам!

Можливо ще ось це?постійні клієнти віддають перевагу на додаток до цього продукту